
Nie znaleziono kucharzy spełniających kryteria wyszukiwania.
08 kwietnia 2011
Za twoją radą,, mądra" jagno,ozdobiłam wczoraj talerz kwiatami mojemu mężczyżnie,ale niestety nie przypadło mu to do gustui pewnie nie tylko mojemu.Co jeszcze wymyślisz ,,mądrego"???
08 kwietnia 2011
Moim zdaniem trzeba uważać, jakie kwiatki układamy na talerzu.Taki np bieluń ładnie wygląda,jednak jest to kwiat trujacy,można się zatruć lub nawet zejść.
07 kwietnia 2011
Przypomnialo mi sie cos w zwiazku z restauracjami,jak spojarzalam dzis na moj ogrod pelny w kwiatach:)
Widzialam kilka razy w restauracjach-szczegolnie japonskich ozdoby z zywych kwiatow na talerzu...czy myslicie,ze to pewne,ze nie przedostaja sie jakies substancje do pozywienia?
Dziwne to...Niby mowi sie,ze na talerzu nie powinno byc dekoracji,ktora jest niejadalna...a jednak w bardzo dobrych restauracjach takie cos sie pojawia,a moze to jadalne kwiaty...co o tym myslicie?
Na skróty