Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne, oryginalne danie obiadowe, które odmieni nudne posiłki, niby to co zwykle a jednak inaczej podane
Polecam.
Odsłon: 700
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36155
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 210
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 357
Polecam.
Odsłon: 700
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36155
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 210
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 357
Składniki
mięso oczyścić oraz przekroić wzdłuż na 2 części, lekko rozbijamy tłuczkiem, ale nie za mocno
pokroić cebulę w plastry
mięso posolić i popieprzyć, posypać ziołami prowansalskimi, na środku ułożyć ser, kilka plastrów cebuli, i masło (ew. wiórki masła), ciasno zrolować
roztrzepać jajko i dodać sól i pieprz, roladki najpierw obtaczamy w mące, potem w jajku, następnie w bułce tartej
smażymy na oleju na małym ogniu do zrumienienia, po obróceniu roladek na drugą stronę – przykrywamy patelnię pokrywką, aby mięso w środku nie było surowe