Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycelki są bardzo smaczne,
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 95
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 206
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Składniki
mieso pokroic w plastry i rozbic,przyprawy wymieszac i posypac nimi każdy plaster mięsa,odstawić na godzinę
sznycelki panierować w mące,jajku i tartej bułce,smażyc na rozgrzanym oleju rzepakowym na rumiano
na drugiej patelni usmażyć jajka sadzone i położyc je na sznycelkach,posypać koperkiem,podawać z podsmazonymi ziemniakami i surówką z kapusty