Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 30
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 30
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania się wody. Wystudzone obrałam, przekroiłam wzdłuż i wyjęłam żółtka. Dodałam 2/3 puszki szprotek- resztę zostawiłam na wierzch. Jeszcze majonez- domowy, musztarda, pieprz i sól. Masę wyrobiłam i nałożyłam do jaj. Na wierzch ułożyłam kawałki szprotek i posiekany szczypior.
:D
Smacznego :)