Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa rybna z karpia to ciekawy pomysł na wigilijną potrawę, ale nie tylko! Sprawdź, jak przygotować tę aromatyczną zupę.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6350
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1041
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6350
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1041
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę i zeszklij w garnku. Dodaj do niej bulion oraz włoszczyznę i gotuj przez 20 minut.
Wyciągnij włoszczyznę z garnka, marchewkę pokrój na małe kawałeczki i odłóż na bok.
Do wywaru dodaj pokrojone filety, dopraw solą i pieprzem. Gotuj przez 15 minut.
Do zupy dodaj wcześniej pokrojoną marchewkę oraz posiekaną natkę pietruszki. Zupa rybna świetnie smakuje solo oraz w towarzystwie lanych klusek.