Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię kokos i w ciągu trzech dni dwa razy piekłam ciasteczka z dodatkiem tego pysznego orzecha. Ten przepis na kokosanki jest bardzo łatwy i bardzo szybki w wykonaniu. Kokosanki pieczemy tylko 15 minut. Polecam te ciasteczka szczególnie wielbicielom kokosu.
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2626
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 161
Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na pyszny farsz mięsny z pieczar...
Odsłon: 114
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2626
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 161
Składniki
Białka oddzielamy od żółtek , ubijamy z dodatkiem szczypty soli. Pod koniec ubijania dosypujemy cukier i mieszamy z kokosem. Nastawiany piekarnik na 175 stopni Blachę z piekarnika wykładamy papierem do pieczenia, smarujemy margaryna, posypujemy mąką. Na tak przygotowaną blaszkę wykładamy za pomocą łyżki małe porcje masy białkowej. Pieczemy na zloty kolor ok 15 minut. Smacznego!