Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z kiełbasą, cukinią, papryką i pieczarkami
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 224
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 439
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 224
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 439
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 468
Składniki
- W głębokiej patelni rozgrzewamy olej, - Dodajemy pokrojoną kiełbasę i podsmażamy, - Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę i jeszcze przez chwilę podsmażamy. -Następnie dodajemy pokrojone w kostkę warzywa: pieczarki, paprykę i cukinię. - Całość zalewamy pomidorami z puszki mieszamy i dusimy około 20-25 minut. - Pod koniec gotowania przyprawiamy solom pieprzem, majerankiem, słodką papryką i zasypujemy świeżą pietruszką.