Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna podstawa do surówek
Polecam.
Odsłon: 117
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 33
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 561
Polecam.
Odsłon: 117
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 33
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 561
Składniki
Kapustę posiekać i wymieszać z wodą, solą, cukrem, octem oraz oliwą, przykryć i wstawić do lodówki. Po 12 godzinach można już z tak przygotowanej kapusty robić ulubione surówki. Zaletą tego przepisu jest to, że zawsze mamy pod ręką świeżą kwaszoną kapustę do surówek, bo może ona stać w lodówce przez kilka tygodni.