Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam Wam trochę kolorowej fantazji.
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 146
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 586
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 930
Kotlety są miękkie, puszyste w środku i chrupiące z wierzchu -bardzo delikatn...
Odsłon: 67
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 146
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 586
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 198
Polecam.
Odsłon: 930
Składniki
1. Mięso z kurczaka kroimy kostkę obsmażamy na patelni z przyprawami- sól, curry.
2. Warzywa na patelnie prużymy na patelni z dodatkiem soli i chili.
3. Gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu. 4. Do naczynia żaroodpornego wykładamy makaron, kurczaka, warzywa.
5. Śmietanę połączyć z żółtkiem i polać nią zapiekankę. 6. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy warzywa. 7. Zapiekamy 25 minut w 180 ˚ C.