Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
co zrobić z czerstwym chlebem? oto pomysł.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 127
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1057
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 53
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 127
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1057
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 53
Składniki
kromki chleba (najlepiej czerstwy jesli nam został),posmarować cienko masłem. Cebulkę pokroić i podsmażyć, pieczarki(lub szynkę) pokroić wrzucić do cebulki , chwilkę poddusić, dodać pokrojoną w paski paprykę (opcjonalnie)Przyprawić do smaku ziołami i solą. Nakładać na kromki pieczywa, posypać startym lub pokrojonym w plastry serem, można polac ketchupem i przydekorowac papryką. Nagrzać piekarnik i zapiekać do podpieczenią się sera. w/g uznania bardziej lub mniej podpieczony.Można robić wersję z szynką lub pieczarkami lub mix. Gotowe. Smacznego