Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna wytrawna zapiekanka z serkiem wiejskim i płatkami owsianymi.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 21
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 21
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 225
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Składniki
Cukinie, marchew i cebulę obieramy, następnie kroimy (cukinie odciskamy z wody) i blendujemy z płatkami owsianymi.
Białka ubijamy. Do warzyw dodajemy serek wiejski, żółtka i mieszamy. Na koniec białka i delikatnie łyżką łączymy wszystkie składniki.
Przekładamy masę do formy i zapiekamy 60 minut w 180 stopniach.