Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna zupa, wygląda bardzo efektownie,
Polecam.
Odsłon: 808
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 38
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9180
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10461
Polecam.
Odsłon: 808
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 38
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9180
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10461
Składniki
1. mięso, jako, bułkę, cebulę i przyprawy wymieszać, formować małe pulpeciki, ugotować w rosole, wyjąć, 2. pieczarki umyć i obrać, pokroić w plasterki, cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle, dodać pieczarki, pokrojonego pora i startego kawałek selera, chwilę poddusić, 3. do rosołu, w którym gotowały się pulpety wrzucić podsmażone pieczarki z warzywami, serek topiony, chwilę pogotować, zaprawić śmietaną z mąką, 4. osobno ugotować fasolkę, dodać wraz z pulpetami do zupe, zagotować, smacznego