Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na przepyszną zupę z torebki z dodatkiem ziemniaków i makaronu, lubicie ?
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody, dodać porcje, suszoną włoszczyznę oraz przyprawę uniwersalną gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa. Jak już mięso miękkie wtedy dodać ziemniaki oraz makaron i gotować do miękkości ziemniaków na wolnym ogniu
Jak już ziemniaki są miękkie dodać rozrobiony proszek grzybowy ze śmietaną, zamieszać i pogotować na wolnym ogniu 5 minut, po wyznaczonym czasie dodać natkę pietruszki zamieszać i zdjąć z ognia