Do góry

Przekąski Przepis na:

A''la risotto z kiełbaską

Ala risotto z kiełbaską

Autor:

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 95

Dodano:

Odsłon: 8177

Proste, apetyczne danie

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ryż gotujemy w dwóch szklankach wody z kostką rosołową.

  2. Na patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę kiełbaskę i cebulkę gdy cebula zmięknie wrzucamy pokrojone pieczarki i paprykę.

  3. Gdy papryka i pieczarki będą miękkie wrzucamy do tego wszystkiego ugotowany ryż. Wszystko dokładnie razem mieszamy i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń