Do góry

Przetwory Przepis na:

adżyka

adżyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 4

Dodano:

Odsłon: 2687

potrawa dobra do ciepłych i zimnych mięs, bez gotowania, można przechowywać w lodówce około pół roku

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystkie warzywa, oprócz pietruszki ,zmielić na maszynce

  2. Pietruszkę drobno posiekać, dodać do pozostałych składników

  3. Dodać przyprawy i wszystko razem dobrze wymieszać

  4. Wlać do słoików, przechowywać w lodówce

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: Adżyka

Zobacz więcej

Polecane przepisy: adżyk

Zobacz więcej

Polecane przepisy: adzyka

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń