Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Aksamitne muszelki z bobem"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 226
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36188
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 374
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 226
Polecam.
Odsłon: 713
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36188
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 374
Składniki
Makaron ugotuj w osolonym wrzątku.
Bób ugotuj w drugim garnku i obierz z łupinek.
Cebulkę posiekaj, zeszklij na oliwie, po czym dodaj bób.
Po chwili podlej warzywa białym wytrawnym winem i poczekaj, aż się zredukuje. Dołóż pomidorki koktajlowe i gorgonzolę. Duś chwilę.
Wymieszaj całość z makaronem i podawaj z oregano.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 340. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax