Do góry

Dania główne Przepis na:

Angulas

Angulas

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 348

Dodano:

Odsłon: 3476

niezapomniany smak

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. na rozgrzana oliwe wrzucamy drobno posiekana papryke czosnek i samzymy chwilke dodajemy pieczarki i angule samzymy jakies 3 min przyprawiamy pieprzem i oregano

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

atka24 06 września 2012 Rzeczywiscie troszke podobne do makaronu ale gwarantuje ze oprocz wygladu z makaronem nic wspolnego nie ma. W Hiszpanii je sie to na codzien czy na tostach czy same , w samku podobne troszke do ryby ale ma zupelnie inna konsystencje naprawde polecam.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ik-a 05 września 2012 Wybacz, dla koneserów na pewno pychota :-) To była taka moja pierwsza reakcja w poprzednim poście.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ik-a 05 września 2012 Atka, ja myślałam że to białe to jakiś makaron, a to ... . Odważny przepis, ja w każdym razie dziękuję :-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń