Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Aromatyczna czosnkowa szynka"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 109
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 109
Składniki
Przepis przysłała Magdalena Magiera z Rzeszowa.
Czosnek posiekaj. Wymieszaj z przyprawą do mięsa i kilkoma łyżkami oleju. Natrzyj szynkę, owiń folią. Chłodź przez noc.
Szynkę ułóż w rondlu z olejem. Obsmaż. Podlej przegotowaną wodą, przykryj, duś 2 godziny, podlewając powstałym sosem (i ew. ciepłą wodą).
<strong>Czas przygotowania 130 min, ilość porcji 16, cena za porcję 1,40 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie