Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna i aromatyczna bez chemii i konserwantów zaczerpnęłam go kiedyś z internetu sprawdzony wiele razy i zawsze wyśmienity.
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 838
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 20
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 54
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24229
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 838
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 20
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 54
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24229
Składniki
Czosnek przecisnąć przez praskę , dodać pozostałe zioła i przyprawy.Wszystko razem mieszamy i zalewamy olejem bądź oliwą , do uzyskania gęstej masy .
Boczek delikatnie nacinam rozsmarowuję masę na boczku , zwijam ciasno w roladę i związuję dratwą , wkładam pod sznurek dwa liście laurowe zawijam w folię aluminiową i wkładam do lodówki na 12 h.Po tym czasie pieczemy w 180 stopniach ok. 60 min. na blaszce w folii.
Rodzaj przypraw można zmieniać według upodobań .Można po 60 min. zdjąć folie i podpiec jeszcze 15 minut by się zarumienił .