Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem, która dzięki sporej ilości przypraw jest niezwykle aromatyczna. Podana z grzankami lub zrumienioną bagietką jest bardzo sycąca.
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 55
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6759
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 55
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6759
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 146
Składniki
Oczyszczone pory kroimy w półplasterki, ziemniaki w kostkę - podsmażamy na maśle. Przekładamy do garnka, zalewamy 2 litrami wody, dodajemy wszystkie przyprawy i dusimy do miękkości. Miksujemy na gładko, jeżeli trzeba doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z natką pietruszki i grzankami.