Do góry

Dania główne Przepis na:

Awaryjny obiad

Awaryjny obiad

Autor:

Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 33

Dodano:

Odsłon: 2433

szybkie w wykonaniu, smaczne

Składniki

  • Mielonka miesna
  • cebula
  • jajko
  • mąka
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mielonke kanapkowa kroimy w cienkie plastry,jajko mieszamy z maka do konsystencji nalesnikowej gestej,podsmazamy na tluszczu cebule pokrojona w piorka,obtaczamy w ciescie plastry mielonki , kladziemy placuszki na cebulke, smazymy z obu stron. Podajemy z ziemniakami i ostra salatka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

gastromatic 16 lipca 2013 Pozytyw za to, ze to typowo studencki obiad, czyli kazdego stac i kazdy znajdzie czas :-) Skladniki tez prawie zawsze znajduja sie w lodowce.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń