Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i bardzo dekoracyjne na każdą okazję.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 79
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 187
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7977
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 79
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 187
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7977
Składniki
Mąkę, cukier, wiórki kokosowe i proszek do pieczenia wymieszać i połączyć z jogurtem rozbełtanym z jajkiem.Dokładnie wymieszać.
Ciasto wlewamy do foremek na babeczki, wkładamy po kilka owoców /rozmrożonych/ i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180st.C. Pieczemy ok. 20-25 minut.
Z łyżki soku wiśniowego i cukru pudru robimy lukier i polewamy wystudzone babeczki. Na wierzch kładziemy wisienkę. SMACZNEGO!
Bardzo dobre są z malinami i jagodami. Z tej porcji ciasta wyszło mi 10 babeczek.