Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mały dodatek do kawki lub herbatki :)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 84
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 818
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 84
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 240
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 818
Składniki
Ciasto: Mąkę z proszkiem,cukrem i kakao mieszamy razem. W drugim naczyniu mieszamy dokładnie mleko z olejem i jajkiem. Do składników suchych dodajemy mokre i krótko mieszamy do połączenia. Masa serowa: Ser rozgniatamy widelcem,dodajemy cukier i jajko.Dokładnie wszystko mieszamy na jednolitą masę.
Do foremek nakładamy trochę ciasta,następnie łyżkę serowej masy i znów troszkę ciasta tak by wypełnić ok 3/4 wysokości foremek. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 st i pieczemy ok 20 min,smacznego:)