Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki z mąki kokosowej z dżemem porzeczkowym.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 59
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 128
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 46
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 59
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 128
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 46
Składniki
Wsypać do miski mąkę kokosową i ziemniaczaną z proszkiem do pieczenia, nasiona chia i siemię. Dodać szklankę przegotowanej ostudzonej wody, wymieszać łyżką, dodać miód, jajko, wymieszać dokładnie do połączenia składników. Jeżeli ciasto jest za sypkie dodać wody aby było "plastyczne". Wyłożyć ciastem foremki silikonowe 10szt, zostawić w cieście zagłębienia i nałożyć w nie dżem porzeczkowy. Piec 20min w temperaturze 180 stopni C.