Do góry

Dodatki Przepis na:

Babeczki sodziaki

Babeczki sodziaki

Autor:

Przepisów i artykułów: 2264 Ocena: 14063

Dodano:

Odsłon: 4855

Smaczne pieczywo na śniadanie.

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Maślankę przelać do miski dodać mąkę, jajko, sodę oczyszczoną, sól do smaku i wymieszać dokładnie ręką. Następnie przełożyć ciasto łyżka do foremek wysmarowanych olejem. Nagrzać piekarnik do temperatury 200 stopni. Piec około 15 minut. Po wyjęciu z piekarnika jeszcze ciepłe posmarować masełkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Joanna 20 czerwca 2016 Takie jeszcze ciepłe muszą smakować bosko!

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń