Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki z kremem i agrestem"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35889
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 144
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 259
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 296
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35889
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 144
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 259
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 296
Składniki
Ciasto rozwałkuj. Formy do muffinek posmaruj masłem. Migdały posiekaj, posyp nimi warstwę masła, wyłóż je ciastem. Piecz przez 15 minut w temp. 180°C.
Masło utrzyj. Ugotuj budyń. Połącz go z masłem i cukrem. Na babeczki nałóż krem. Owoce zagotuj w syropie, układaj na kremie.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień