Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Amarula, jak czytamy na etykietce tego przepysznego trunku, to likier produkowany z owocow amarula, rosnacych i dojrzewajacych na terenie Afryki. Ciasto upieczone z jego dodatkiem ma piekny zlocisto - brazowy kolor i smakuje wysmienicie.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 60
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 899
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 60
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 899
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Składniki
Margaryne, cukier, cukier waniliowy, olej, likier + 2 lyzki wody gotowac przez 10 minut. Wystudzona mase wymieszac z zoltkami, a nastepnie z maka, proszkiem do pieczenia i piana ubita z bialek. Wylac do nasmarowanej maslem i wysypanej bulka tarta formy. Piec 60 minut w 190C. Upieczona babke polac lukrem i posypac skorka pomaranczowa.