Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis babci Stefci z Bieszczad na smaczne ciasto.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 226
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34877
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 344
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 226
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34877
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 187
Składniki
Wykonanie: Jajka zmiksować z cukrem na puch. Wsypywać stopniowo mąkę, proszek do pieczenia, sodę, cynamon i kakao. Ciasto połączyć z olejem, dynią i imbirem i starannie wymieszać. Przygotowane ciasto przełożyć do przygotowanej formy, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 50 minut.