Do góry

Desery Przepis na:

Babka łaciata

Babka łaciata

Autor: Koniara262

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 60

Dodano: 12.07.2010

Odsłon: 1072

Babka - Duo. Naprawdę pychotka !

Przygotowanie

  1. Masło utrzeć, jajka ubić z cukrem. Połączyć masło z mąką i ubitymi jajkami. Podzielić na dwie części / do jednej dodać kakao/. Włażyć do blachy tak jak chcemy - może być np. dół biał, góra czarna albo łyżka białe - czrne i na zmianę. Według upodobania :-) Piec w temperaturze ok. 200 stopni - 1 godzinę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń