Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 259
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 81
...ale pyszny.
Odsłon: 351
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 259
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 81
...ale pyszny.
Odsłon: 351
Składniki
Masło utrzeć, jajka ubić z cukrem. Połączyć masło z mąką i ubitymi jajkami. Podzielić na dwie części / do jednej dodać kakao/. Włażyć do blachy tak jak chcemy - może być np. dół biał, góra czarna albo łyżka białe - czrne i na zmianę. Według upodobania :-) Piec w temperaturze ok. 200 stopni - 1 godzinę.