Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "„Babka” w boczku z papryką"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 318
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 87
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5094
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32697
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 265
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 318
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 87
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5094
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32697
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 356
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 265
Składniki
Paprykę pokrój w drobną kostkę, cebulę i czosnek posiekaj. Zeszklij na oleju. Mięso mielone wyrób z jajkami, warzywami, pokruszoną fetą, bułką tartą i posiekaną natką. Przypraw. Formę wyłóż plasterkami boczku. Napełnij masą, wystający boczek zawiń do środka. Piecz godzinę w 160°C. Wyjmij z formy, piecz ok. 30 min, by boczek był chrupiący.Źródło: Chwila dla Ciebie