Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone plastry babki ziemniaczanej posypane szczypiorem, podane z pomidorkami paprykowymi.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 214
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 214
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Składniki
Plastry babki ziemniaczanej smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. Usmażone plastry wykładamy na talerz, posypujemy pokrojonym szczypiorem i układamy połówki pomidorków. Smacznego!!!