Do góry

Przekąski Przepis na:

Bagietka faszerowana-przekąska w 5 min

Bagietka faszerowana-przekąska w 5 min

Autor: KreatywnaKasia

Przepisów i artykułów: 170 Ocena: 2863

Dodano: 18.10.2017

Odsłon: 2820

pycha,zrobiłam ją błyskawicznie,i nie mogłam się nią najeść,oczywiście składniki można zmienić według uznania i upodobań,ja użyłam mojej ulubionej kombinacji składników,zapraszam do wypróbowania...

Składniki

  • bagietka,
  • salami,
  • ser żółty,
  • masełko czosnkowe
  • zioła prowansalskie nie piszę ilości,bo jest ona zależna od tego jaką długą bagietkę będziecie mieć i jak gęsto ją ponakrajacie
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. bagietkę ponakrajać w poprzek nie do końca,w powstałe nacięcia powkładać,plasterek masła czosnkowego,ser żółty i salami,posypać ziołami i zapiec w piekarniku od rozpuszczenia sera-ja piekłam w 200 stopniach ok 10 min

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

GREGORHSPEED 18 października Ależ fajna <3 Ostatnio nagminnie jemy bagietki, trzeba i w tej wersji ;)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 18 października Właśnie takie bagietki czasem robimy, gdy nas coś natchnie, a nie chce się dużo czasu spędzać w kuchni.
Tak jest, dodatki wg upodobać i wchodzi super przekąska, zwłaszcza na wieczór :)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń