Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Bagietka z camembertem"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 76
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 76
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
Jajka, szynkę i camembert pokrój na nieduże kawałki. Ogórki pokrój w małą kostkę. wymieszaj z majonezem i szczypiorkiem, przypraw do smaku solą i pieprzem.
Bagietkę przekrój wzdłuż na pół, wydrąż miąższ, nie naruszając skórki. Napełnij przygotowaną pastą, złóż, ciasno owiń folią spożywczą. Włóż na 1-2 godziny do lodówki. Zimną bagietkę pokrój ostrym nożem na grube plastry.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji 2, cena za porcję 3,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie