Do góry

Dania główne Przepis na:

Bagietka z camembertem

Bagietka z camembertem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2250 Ocena: 19063

Dodano:

Odsłon: 3

Sprawdzony przepis na "Bagietka z camembertem"

Składniki

  • bagietka 12 dag sera camembert
  • 3 jajka na twardo
  • 4 plasterki szynki konserwowej
  • 3 ogórki konserwowe
  • 3 łyżki posiekanego szczypiorku
  • 3 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka, szynkę i camembert pokrój na nieduże kawałki. Ogórki pokrój w małą kostkę. wymieszaj z majonezem i szczypiorkiem, przypraw do smaku solą i pieprzem.

  2. Bagietkę przekrój wzdłuż na pół, wydrąż miąższ, nie naruszając skórki. Napełnij przygotowaną pastą, złóż, ciasno owiń folią spożywczą. Włóż na 1-2 godziny do lodówki. Zimną bagietkę pokrój ostrym nożem na grube plastry.

  3. Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji 2, cena za porcję 3,70 zł

    Źródło: Chwila dla Ciebie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń