Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale do mies,ryb swietne jako przystawka.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
baklazana pokruj na 2 cm krazki,posol i skrop oliwka z oliwek,zrob to na blaszce do pieczenia.
pomidory spaz,obierz ze skurki,pokruj w drobna kosteczke,na patelni podsmaz cebulke po chwili dodaj czosnek posiekany i pomidory,dus do uzyskania papki
dodaj posiekane przyprawy wymieszaj,nakladaj farsz pomidorowy na baklazana,posyp tartym serem i wstaw do nagrzanego piekarnika 180s na 30-40 min,baklazan musi byc mieki.