Do góry

Śniadania Przepis na:

banan na maśle

banan na maśle

Autor:

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 122

Dodano:

Odsłon: 8222

tanie, pyszne i efektowne

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Banany obierz ze skórki i odkrój końcówki.

  2. Na patelni rozgrzej masło. Zmniejsz ogień i połóż banany na patelni. Smaż je na wolnym ogniu, aż zbrązowieją od spodu.

  3. Przewróć banany na drugą stronę, posyp cukrem i smaż tak, by ich nie przypalić.Na koniec posyp je wiórkami kokosowymi. Podawać gorące. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

chimerax 04 grudnia 2010 Może faktycznie tak wygląda. Lubię prosta kuchnię, nie znoszę ty amerykańskich nawyków walenia do wszystkiego bitej śmietany albo lodów. We Angoli, tak właśnie to podają.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

sylwiaredlicka 17 listopada 2010 przepraszam ale to jakies takie super to nie jest.bez obrazy ale to nie robi jakiegos szalu do innych przepisow.moze jakas galke kodu czy bitej smietany??pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń