Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pieczywo na śniadanie.
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 172
Polecam.
Odsłon: 278
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 172
Polecam.
Odsłon: 278
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Składniki
Wykonanie: Masło utrzeć z cukrem i bananami. Następnie wbić jajka i utrzeć na pulchną masę. Dodać mąkę, szczyptę soli, proszek do pieczenia i wszystko delikatnie wymieszać. Ciasto przełożyć do formy posmarowanej tłuszczem . Piec w temperaturze 160-170 stopni około 50 minut.