Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne,delikatne w smaku ciasto,bez pieczenia ,do pysznej kawusi:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Utrzeć margarynę z żółtkiem i cukrem na gładką masę,dodać (rozpuszczone w połowie zaleconej na opakowaniu wody) tężejące galaretki cytrynowe i wymieszać z czterema rozgniecionymi bananami.
Tortownicę wyłożyć biszkoptami i przygotowaną masę wylać do tortownicy i wstawić do lodówki do stężenia.Rozpuścić (w połowie wody podanej na opakowaniu )galaretkę bananową,wylać ją na zastygłą masę,udekorować pokrojonym bananem.