Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 65
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 70
Składniki
Margarynę ucieramy z cukrem na gładką masę, po kolei dodajemy po jajku ciągle ucierając, następnie dodajemy na zmianę po łyżce mąki (z proszkiem i sodą) i mleko,na samym końcu dodajemy ugniecione widelcem banany i czekoladę (startą na tarle). Ciasto wylewamy na wysmarowaną margaryną foremce(ja użyłam keksówke). Pieczemy ok. godziny w temp.180*.