Do góry

Dania główne Przepis na:

Baranina po myśliwsku

Baranina po myśliwsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 81 Ocena: 1828

Dodano:

Odsłon: 5891

Dobre mięso nie tylko dla myśliwych :)

Składniki

5-6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Do pokrojonego mięsa w kostkę dodajemy ww przyprawy, pokrojony czosnek i zalewamy oliwą, octem i sokiem z cytryny.

  2. Mięso powinno pozostać w tej formie ok. 24 godziny lub dłużej, najlepiej w lodówce.

  3. Dusimy wszystko na małym ogniu przez ok 90 min. Dłużej nie radzę bo mięso jest bardzo delikatne i zacznie się rozpadać. Podawać z czym kto lubi. Pozdrawiam i smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

polkangaroo 21 czerwca 2010 Aniu zawsze będziesz mile widziana, zapraszam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 19 czerwca 2010 Ajajaj... ten smak - tym razem ja wpraszam się do Ciebie na obiad:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń