Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i przepyszne!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 114
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 194
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 488
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 270
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 114
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 194
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 488
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 270
Składniki
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Jaja ubić z cukrem. Dodać jogurt, olej i dokładnie wymieszać. Stopniowo dodawać mąkę z proszkiem do pieczenia. Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia, wyłożyć ciasto. Kiwi obrać i pokroić w plastry. Ułożyć na wierzchu ciasta. Piec w temp. 200 st.C przez 40 min.