Do góry

Zupy Przepis na:

Barszcz chrzanowy

Barszcz chrzanowy

Autor: Tradycyjna_Kuchnia

Przepisów i artykułów: 2027 Ocena: 10515

Dodano: 13.07.2016

Odsłon: 1155

Aromatyczny, szybki w wykonaniu barszczyk na obiad .

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:

    Z kości i warzyw gotujemy wywar, przecedzamy, dodajemy starty chrzan, czosnek i wędzonkę. Odstawiamy na moment z ognia i zabielamy śmietaną wymieszaną z mąką. Ponownie zagotowujemy, doprawiamy do smaku i podajemy z ugotowanymi jajami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń