Do góry

Zupy Przepis na:

Barszcz czerwony

Barszcz czerwony

Autor: KasiaAsia

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 225

Dodano: 07.02.2013

Odsłon: 12705

Smaczny i zdrowy:)

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Buraki obrać, pokroić w plasterki, zalać wodą. Zagotować. Po zagotowaniu wrzucić czosnek obrany i pokrojony w mniejsze kawałki, przyprawić kucharkiem, wlać sok z cytryny. Gotować 30-40 minut. Następnie jak ktoś chce, zagęścić mąką ze śmietaną.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń