Do góry

Desery Przepis na:

Batoniki z żurawiną i różowym lukrem

Batoniki z żurawiną i różowym lukrem

Autor:

Przepisów i artykułów: 71 Ocena: 856

Dodano:

Odsłon: 2524

Więcej

Przygotowanie

  1. Czekoladę roztopić w gorącej kąpieli wodnej. Wymieszać z żurawiną (pozostawić około 2 - 3 łyżek na wierzch). Formę do keksa wyścielić przeźroczystą folią. Wyłożyć masę, wyrównać powierzchnię i posypać odłożoną żurawiną. Udekorować lukrem. Wstawić do lodówki na około 60 minut. Pokroić na małe kawałki lub większe batoniki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Paulla 01 września 2013 Moje smaki, uwielbiam żurawinę :) smaczna i bardzo zdrowa.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń