Do góry

Desery Przepis na:

Bezglutenowa kruszonka

Bezglutenowa kruszonka

Autor: pasjonata

Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 462

Dodano: 02.08.2017

Odsłon: 2013

Kruszonka w smaku w cale nie przypomina bezglutenowej.

Składniki

  • 50 g masła
  • 40 g cukru pudru
  • 90 g mąki bezglutenowej
> 6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Masło roztopić w garnku, dodać cukier i mąkę. Mieszać na małym ogniu do momentu połączenia się składników. Letnią kruszonkę wyłożyć na ciasto.

    Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń