Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Beziki z marmoladą"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 211
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 750
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 231
Polecam.
Odsłon: 267
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 211
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 750
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 231
Polecam.
Odsłon: 267
Składniki
Porcje 15 Przygot. 55 min Cena 0,95 zł Kalorie 196 kcal
Białka ubijaj, aż będą białe i sztywne. Porcjami syp cukier puder. Ubijaj, aż masa będzie lśniąca. Rozpuść kawę w wodzie, ostudź. Dodaj do piany, wsyp mąkę.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Szprycą uformuj beziki. Upiecz, potem wysusz i ostudź.
Beziki smaruj marmoladą i sklejaj po 2 ciasteczka.
<strong>Przepis przysłała Bogumiła Rybkowska z Nowej Wsi</strong>Źródło: Bella Relaks