Do góry

Desery Przepis na:

BEZY

BEZY

Autor:

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 213

Dodano:

Odsłon: 18790

Chrupiace bezy..

Składniki

5-6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Białka ubic na sztywną pianę. Można dodac również cuker waniliowy , odrobinę kakao.Klaśc [na blache wyłożną papierem ] lyżka lub wyciskac szprycą małe beziki.Suszyc w letnim piekarniku przy uchylonych drzwiczkach około3 godz.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

jowita 04 maja 2010 zrobiłam i niestety stwierdzam, że na tę ilość białek cukru jest za mało. Masa jest mało słodka i niespójna. Na tę ilość biełek to trzeba więcej cukru pudru.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 11 lutego 2010 W letnim piekarniku tzn. jaka temperatura?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń