Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone białe kiełbaski z dużą ilością cebuli i francuską musztardą
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 110
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 40
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 64
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 35
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 110
Składniki
Naczynie żaroodporne smarujemy od spodu odrobiną oleju. Nakładamy warstwami cebulę, kiełbaski i musztardę. Na końcu obficie pieprzymy.
Pieczemy w 180 stopniach, najpierw pod przykryciem 30 minut. Potem otwieramy i pieczemy co najmniej 30 minut (najlepie na termoobiegu lub z grillem). W międzyczasie mieszamy całość, aby wszystkie kiełbaski były wypieczone. Jeśli kiełbaski będą grubsze, może być konieczne dłuższe pieczenie
Podajemy z pieczywe, lub z pieczonymi ziemniakami. Ja upiekłam ziemniaki z przyprawą do ziemniaków i ziołami prowansalskimi i pasują idealnie