Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 515
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1386
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 105
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 383
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 515
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1386
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 105
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 383
Składniki
Białka ubic z cukrem i cukrem waniliowym,dodać żoltka,make przesianą z proszkiem do pieczeniai na końcu masło i olejek waniliowy. Ciasto podzielic na 3 czesci.
Do jednej dodac orzechy,do drugiej kakao,do trzeciej mak(nie parzyc i nie mielic).Ciasto ulożyć kolejno na wytluszczona i wysypaną tartą bulka formie.Piec 50 minut w tem.200 stopni c.Ostudzone,mozna polac polewa czekoladową.