Do góry

Dania główne Przepis na:

Bigos cygański

Bigos cygański

Autor: julita1988

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 56

Dodano: 22.03.2010

Odsłon: 2907

Ani trochę nie przypomina bigosu, który wszyscy dobrze znamy ale jest tak samo pyszne:)

Składniki

> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokroić mięsko w kostkę, podsmażyć prawie do miękkości, posolić i popieprzyć. Pieczarki pokroić w paski tak samo cebule, paprykę i ogórki, wszystko podsmażyć na oleju następnie połączyć z mięsem. Na koniec dodać przecier, keczup i musztardę, przyprawić do smaku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń