Do góry

Dania główne Przepis na:

Bigos z cukini

Bigos z cukini

Autor: patryka83

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 8

Dodano: 30.05.2012

Odsłon: 3295

SEZONOWE UROZMAICENIE :)

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. MIĘSKO KROIMY W KOSTKĘ PRZYPRAWIAMY PRZYPRAWA DO MIĘS Z KNORRA, SŁODKĄ PAPRYKĄ I PIEPRZEM I PODSMAŻAMY NA MARGARYNIE, NASTĘPNIE PRZEKŁADAMY DO GARNKA ZALEWAMY WODA I GOTUJEMY W TYM CZASIE CUKINIE KROIMY W DUŻE SŁUPKI I SMAŻYMY NA PATELNI AŻ ZACZNIE SIĘ ROZWARSTWIAĆ NASTĘPNIE DODAJEMY CEBULE POKROJONĄ W PIÓRKA I JESZCZE KILKA MINUT PODSMAŻAMY PO CZYM DODAJEMY JE DO GARNKA W KTÓRYM MAMY MIĘSO

  2. PO ZAGOTOWANIU DODAJEMY PRZECIER POMIDOROWY I WCIERAMY NA GRUBYCH OCZKACH MARCHEWKĘ

  3. NA KONIEC DOPRAWIAMY PIEPRZEM I VEGETĄ WG UZNANIA

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń