Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 701
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36164
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 211
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 362
Polecam.
Odsłon: 701
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36164
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 211
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 362
Składniki
MIĘSKO KROIMY W KOSTKĘ PRZYPRAWIAMY PRZYPRAWA DO MIĘS Z KNORRA, SŁODKĄ PAPRYKĄ I PIEPRZEM I PODSMAŻAMY NA MARGARYNIE, NASTĘPNIE PRZEKŁADAMY DO GARNKA ZALEWAMY WODA I GOTUJEMY W TYM CZASIE CUKINIE KROIMY W DUŻE SŁUPKI I SMAŻYMY NA PATELNI AŻ ZACZNIE SIĘ ROZWARSTWIAĆ NASTĘPNIE DODAJEMY CEBULE POKROJONĄ W PIÓRKA I JESZCZE KILKA MINUT PODSMAŻAMY PO CZYM DODAJEMY JE DO GARNKA W KTÓRYM MAMY MIĘSO
PO ZAGOTOWANIU DODAJEMY PRZECIER POMIDOROWY I WCIERAMY NA GRUBYCH OCZKACH MARCHEWKĘ
NA KONIEC DOPRAWIAMY PIEPRZEM I VEGETĄ WG UZNANIA